(06) 224 13 871 | info@techab.nl

Praktijkgerichte beroepsopleidingen, trainingen & cursussen op maat.

FAQ

Op deze pagina vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen aan Techab. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op!

Multifunctioneel & flexibel inzetbaar personeel. Goud waard!


Bekijk de pagina met ons complete opleidings- en cursusaanbod, neem voor een bedrijfsopleiding op maat telefonisch contact met ons op.
Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste studie of cursus voor uw technici (in spe)?
Laat het ons weten, wij helpen u graag.

Techab hanteert aantrekkelijke voorwaarden en concurrerende prijzen. Voor de meeste opleidingen is de prijs per persoon afhankelijk van het aantal deelnemers (tenzij anders vermeld). Alle op deze website genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Hoe groter het aantal deelnemers, hoe hoger uw korting!

Vraag direct gratis uw opleidingsofferte op maat aan!

Onze vakopleidingen, trainingen en cursussen worden overdag, ’s avonds of in dagdelen gegeven, afhankelijk van uw  wensen. On the job of in deeltijd. Ideaal als uw bedrijf continu- of ploegendiensten draait. Zo blijft uw personeel optimaal inzetbaar!

Maak gebruik van het online aanmeldformulier of neem contact met ons op via (06) 224 13 871 of
info@techab.nl.

Als een of meer MBO-studenten binnen uw bedrijf de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) volgen, kunt u als leerbedrijf subsidie aanvragen tot maximaal € 2.700 per praktijk- of werkleerplaats.

Als u in aanmerking wilt komen, moet u wel aan een aantal voorwaarden voldoen.
Neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen u graag bij de subsidieaanvraag en zorgen – tijdens de opleiding of cursus – voor bijbehorende opleidingsregistratie.
> Raadpleeg meer informatie over de Subsidieregeling Praktijkleren

Tip! Bekijk het online seminar op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (duur: 30 minuten) en kom alles te weten over de werking van de Subsidieregeling Praktijkleren!

Als u als bedrijf een MBO-student (of VMBO-leerling in een leerwerktraject of een VO-leerling met een beperking)
gaat begeleiden, moet u eerst een erkenning aanvragen om als leer- of stagebedrijf te worden aangemerkt. Ga naar de website van beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de exacte voorwaarden en het aanmeldingsformulier.

Jazeker. Per opleiding is de reguliere (maximale) doorlooptijd/studieduur opgenomen. Natuurlijk kunnen onze MBO-opleidingen ook sneller worden afgerond, dat is vooral afhankelijk van de inzet van de student of deelnemer zelf.

Alle praktijkbegeleiding, opleidingen, cursussen en trainingen kunnen zowel in de Nederlandse, Duitse en Engelse taal worden toegelicht. Handig voor uw vestiging in het buitenland, of wanneer u buitenlandse werknemers in dienst heeft!

Ja, alleen voor onze beroepsopleidingen. Elke deelnemer wordt voorafgaand aan de MBO-beroepsopleiding getoetst middels een AMN-intaketest. Zo’n test geeft ons inzicht in hun persoonlijkheid en capaciteiten. Aan de hand van het resultaat kan het juiste niveau kan worden vastgesteld en de begeleiding naadloos worden afgestemd op de opleidingsbehoefte(n). Dat vergroot de kans op een succesvolle afronding van de opleiding.

Een AMN-test kost € 120 per persoon, exclusief BTW.

Met een uitgebreide AMN intelligentie- en persoonlijkheidstest wordt bepaald of de geselecteerde studie bij iemand past en welke manier van begeleiding daarbij gewenst is. De resultaten van de AMN-test zijn vertrouwelijk en worden een-op-een besproken met uw werknemer(s) en/of stagiair(s). Uiteraard koppelen wij onze bevindingen en conclusie in hoofdlijnen terug aan u als (leerwerk-)bedrijf.

Ja. 75% van de technische beroepsopleidingen, cursussen en trainingen betreft maatwerk. In overleg met u maken we graag een opleidingsprogramma op maat. Opgebouwd uit verschillende modules, of geheel op basis van uw opleidingsvraag en/of wensen. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en/of opleidingsadvies!

© 2021 | Techab