(06) 224 13 871 | info@techab.nl

Praktijkgerichte beroepsopleidingen, trainingen & cursussen op maat.

Techab bedrijfsopleidingen & beroepsopleidingen Harderwijk

Techab ontwikkelt en geeft praktische bedrijfsopleidingen en cursussen voor particulieren en uiteenlopende opdrachtgevers uit diverse branches. Van de bouw, het middelbaar beroepsonderwijs en defensie, tot bedrijven uit de techniek en automotive. Raadpleeg de pagina referenties voor een greep uit ons klantenbestand.

 

Creëer optimale inzet(baarheid) van uw personeel

 

WAAROM TECHAB?

Goed opgeleid personeel zorgt voor een optimale inzetbaarheid: alle competenties en vaardigheden binnen de functie komen tot zijn recht. Ook stromen werknemers makkelijker door naar een hogere functie en – last but not least – zorgt het voor een optimale inzetbaarheid bij afwezigheid en ziekte van een collega.

Techab slaat een brug tussen werknemers en werkgevers. Het ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden zorgt veelal voor:

  • Gemotiveerd personeel
  • Minder verloop: meer betrokkenheid & loyaliteit
  • Toename van procesverbeteringen
  • Verhoging van arbeidsproductiviteit
  • Goed imago als bedrijf/werkgever
  • Flexibiliteit door optimale inzetbaarheid

 

BEDRIJFSOPLEIDING OP MAAT

Techab is gespecialiseerd in bedrijfsgerichte opleidingsprogramma’s en trainingen. Deze praktijkgerichte incompanytrainingen zijn efficiënt en effectief: indien gewenst krijgen uw medewerkers training bij u in het bedrijf, de opgedane kennis en vaardigheden kunnen direct in de praktijk worden toegepast.

 

VOOR EEN GEZONDE BEDRIJFSVOERING

Door de toenemende internationalisering, versnelde technologische ontwikkelingen, innovaties en strengere eisen op het gebied van mens en milieu, verandert de omgeving van uw organisatie continu.

Wilt u uw concurrentie voorblijven? Beter in kunnen spelen op veranderingen in de markt? En uw producten en dienstverlening blíjven ontwikkelen? Goed opgeleid personeel houdt u scherp.

 

SUBSIDIE VOOR SCHOLING

Voor werknemers die werken en leren willen combineren (via de beroepsbegeleidende leerweg, ofwel: BBL) kunt u als werkgever gebruik maken van de subsidieregeling Praktijkleren. Ook voor een andere manier van scholing kunt u in aanmerking komen voor subsidie. Denk bijvoorbeeld aan een ESF-subsidie of bijdrage uit scholingsfondsen als OOM en O&M. Voor dergelijke subsidies moet u wel aan bepaalde criteria voldoen. Meer weten over deze financiële tegemoetkomingen? Wij helpen u graag!

Komt u in aanmerking voor een subsidie? Meld het ons. Wij verzorgen graag bijbehorende opleidingsregistratie voor u.

 

OFFERTE AANVRAGEN?

Bent u – naast het vaste opleidingsaanbod – benieuwd naar de mogelijkheden voor een maatwerktraject? Bel of mail gerust voor een (geheel vrijblijvend) kennismakingsgesprek en een (scherpe) offerte op maat.

Techab bedrijfsopleidingen Harderwijk. Voor maximaal resultaat.

© 2021 | Techab