(06) 224 13 871 | info@techab.nl

Praktijkgerichte beroepsopleidingen, trainingen & cursussen op maat.

BMBE-lassen NIL – Niveau 1 t/m 4

Op zoek naar een bedrijfsopleiding BMBE-lassen (NIL booglassen BMBE)? Techab bedrijfs- en beroepsopleidingen leidt al jaren – met succes – cursisten op. De BMBE-lasopleidingen zijn voor iedereen geschikt: voor beginnende tot gevorderde lasser, te starten op elk opleidingsniveau.


Het uitgangspunt? Uw organisatie

Het uitgangspunt van onze lasopleidingen is de werkplek. Het opleidingstraject start daarom met een inventarisatie. Aan de hand daarvan wordt de opleiding op maat gesneden en vormgegeven. De te beheersen theorie en vaardigheden kunnen zo direct in de praktijk worden ingezet.

Al tijdens de opleiding ontstaat meer inzicht in het proces. Aan de hand van praktijkopdrachten ontwikkelt men gaandeweg de vaardigheden die nodig zijn in de praktijk. Het resultaat? Gemotiveerde, zelfstandige en competente BMBE-lassers.

Wat is BMBE-lassen?

BMBE-lassen wordt ook wel ‘elektrisch lassen’ of ‘booglassen met beklede elektrode’ genoemd. Deze veelgebruikte lasmethode kent vele toepassingen.

 

Scherp geprijsd technisch volwassenenonderwijs!

 

BMBE-lassen - Niveau 1

Deze praktijkgerichte lascursus is bestemd voor beginnende lassers. Tijdens deze opleiding brengen wij uw medewerker(s) alle basisprincipes en -vaardigheden bij van elektrisch lassen (BMBE). Na de opleiding kunnen de deelnemers BMBE-lassen op niveau 1 NIL. Inhoud:

• Het lassen van staande en liggende hoeklassen van ongelegerd staal (2 tot 10 mm dik)
• Theorie BMBE-lastechnologie
• Kennis apparatuur, materialen en materiaalgedrag

Vooropleiding: Geen specifieke vooropleiding vereist. Na het volgen van de opleiding kunt u uw medewerker(s) laten doorstromen naar BMBE-lassen niveau 2.

BMBE-lassen - Niveau 2

Deze praktijkgerichte lascursus is bestemd voor booglassers die zich verder willen ontwikkelen in de verschillende lasposities. Na de opleiding kunnen de deelnemers BMBE-lassen op niveau 2 NIL. Inhoud:

• Het lassen van staande en liggende hoeklassen van ongelegerd staal (4, 10 en 12 mm dikte)
• Theorie BMBE-lastechnologie
• Kennis apparatuur, materialen en materiaalgedrag

Vooropleiding: Een vooropleiding BMBE-lassen niveau 1. Na het volgen van de opleiding kunt u uw medewerker(s) laten doorstromen naar BMBE-lassen niveau 3.

BMBE-lassen - Niveau 3

Deze praktijkgerichte lascursus is bestemd voor booglassers met plaatlaswerk dat aan ‘niet-destructief’ lasonderzoek (NDO) wordt onderworpen. Na de opleiding kunnen de deelnemers BMBE-lassen op niveau 3 NIL. Inhoud:

• Het lassen van staande en liggende hoeklassen van ongelegerd staal (4 tot 12 mm dik)
• Theorie BMBE-lastechnologie
• Kennis apparatuur, materialen en materiaalgedrag

Vooropleiding: Een vooropleiding BMBE-lassen niveau 2. Na het volgen van de opleiding kunt u uw medewerker(s) laten doorstromen naar BMBE-lassen niveau 4.

BMBE-lassen - Niveau 4

Deze praktijkgerichte lascursus is bestemd voor booglassers met plaatlaswerk dat aan ‘niet-destructief’ lasonderzoek (NDO) wordt onderworpen. Na de opleiding kunnen de deelnemers BMBE-lassen op niveau 4 NIL. Inhoud:

• Het lassen van V-, K- en hoeklassen van ongelegerd staal (10 tot 20 mm dik)
• Theorie BMBE-lastechnologie
• Kennis apparatuur, materialen en materiaalgedrag

Vooropleiding: Een vooropleiding BMBE-lassen niveau 3. Na het volgen van de opleiding zijn cursisten absolute specialisten in BMBE-lassen. Zelfs de meest lastige lasopdrachten worden – al dan niet in uitdagende omstandigheden – van begin tot eind geheel zelfstandig uitgevoerd. Waarbij elke laspositie kan worden toegepast.

Maatwerktraject NIL lasopleiding BMBE-Lasser

Wilt u uw medewerker(s) opleiden tot BMBE-lasser op het hoogste niveau? Vraag vandaag nog een offerte of kennismakingsgesprek aan!

Technisch opleidingsinstituut Techab. De beste BMBE-lasopleiding. Voor een uitstekende prijs!

 

© 2021 | Techab