(06) 224 13 871 | info@techab.nl

Praktijkgerichte beroepsopleidingen, trainingen & cursussen op maat.

Opleidingen metaaltechniek & werktuigbouw

Techniek is overal, door de wereldwijde economische groei is de vraag naar talentvol en goed geschoold technisch personeel enorm toegenomen. Een baan in de techniek staat meestal garant voor een goed salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden én mooie carrièreperspectieven.

Wilt u de inzetbaarheid van uw medewerkers vergroten? Uw medewerkers binden en behouden? Kies voor een technisch opleidingsprogramma op het gebied van metaaltechniek en/of werktuigbouw!

 

Techab. Specialist in technisch beroepsonderwijs & bedrijfsopleidingen.

 

Techab is gespecialiseerd in technisch bedrijfsonderwijs op het gebied van procestechniek, productietechniek, metaaltechniek en werktuigbouw. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor aanvullende leerprogramma’s zoals NIL-lascursussen en een VCA-veiligheidscursus. Stuk voor stuk gedegen, gecertificeerde vakopleidingen.

 

WAAR U WILT, WANNEER U WILT

Om de continuïteit van uw bedrijfsprocessen te waarborgen, worden onze MBO-bedrijfsopleidingen en cursussen naar wens overdag, ’s avonds of in dagdelen gegeven. Met een van onze praktijkgerichte opleidingen leidt u uw medewerker(s) snel op tot vakkundig monteur, lasser, frezer, werkvoorbereider, productiemedewerker of operator.

 

OPTIMALE INZETBAARHEID VAN PERSONEEL

Als daadkrachtig werktuigbouwkundige of metaaltechnicus, eventueel aangevuld met een VCA-veiligheidscertificaat is uw personeel multi-inzetbaar, waardoor uw flexibiliteit als bedrijf of instelling toeneemt. Zo kunt u tijdelijke pieken in de productie perfect opvangen en optimaal inspelen op toekomstige innovaties en ontwikkelingen!

Onze erkende vakopleidingen op het gebied van metaaltechniek en werktuigbouw (WTB):


Constructiewerker – Niveau 2
Servicemonteur WTB – Niveau 3
Allround verspaner – Niveau 3
Allround constructiewerker – Niveau 3
Verspaner – Niveau 2
Monteur mechatronica – Niveau 3
Monteur mechatronica – Niveau 2

 

WERKEN EN LEREN (BBL)

Bent u een erkend leerbedrijf en wilt u de loopbaan van uw stagiair een vliegende start geven? Hem of haar duurzaam inzetbaar maken voor uw bedrijf? Kies voor een technische deeltijdopleiding van Techab. Een van de mogelijkheden is een leerwerktraject (BBL-traject): uw werknemer gaat vier dagen bij u aan het werk, één dag per week naar school.

Zo kunnen uw medewerkers de opgedane kennis en vaardigheden uit de praktijktrainingen direct toepassen. Wilt u meer weten over een BBL-opleiding op maat? Laat het ons weten!

 

ERKENDE BEROEPS- EN BEDRIJFSOPLEIDINGEN

De praktijkgerichte opleidingen van Techab beroepsopleidingen voldoen aan alle wettelijke eisen die aan ROC’s worden gesteld. Als de deelnemers betreffende technische vakopleiding succesvol hebben doorlopen, ontvangen zij bijbehorend landelijk erkend vakdiploma.

Met een techniekopleiding van Techab is uw onderneming klaar voor de toekomst!

 

ONZE TECHNISCHE BEDRIJFSOPLEIDINGEN

Wilt u de vaardigheden en competenties van uw (technisch) personeel verder ontwikkelen? Of bent u geïnteresseerd in een aanvullende technische cursus of veiligheidstraining op maat? Techab werkt met ervaren docenten, met name voor grote en middelgrote bedrijven in de industriesector.

Bekijk ons complete overzicht voor een passende technische bedrijfsopleiding op MBO-niveau. Of neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of een offerte voor een maatwerk opleidingstraject.

Een MBO-opleiding werktuigbouw/metaaltechniek van Techab. Voor dé technische specialisten van de toekomst.

© 2021 | Techab