(06) 224 13 871 | info@techab.nl

Praktijkgerichte beroepsopleidingen, trainingen & cursussen op maat.

Technische incompany trainingen op maat

Zijn er binnen uw organisatie meerdere medewerkers, of wellicht een afdeling, met dezelfde opleidingsvraag? Dan is een incompany training op maat ideaal! Techab verzorgt elke technische beroepsopleiding en cursus uit ons trainingsaanbod ook incompany. We behandelen dezelfde onderwerpen, maar dan aan de hand van leerzame oefeningen en herkenbare voorbeelden uit de eigen, specifieke bedrijfssituatie.

Wilt u een incompany traject samenstellen op basis van verschillende onderwerpen of vakgebieden? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

WERKWIJZE INCOMPANY TRAININGEN

  • Tijdens een gesprek brengen we uw specifieke wensen, het trainingsniveau en de leerdoelen in kaart
  • Een van onze docenten maakt een voorstel voor een training die perfect aansluit bij uw organisatie
  • Als het een MBO-opleiding betreft, worden de deelnemers uitgenodigd voor een AMN-intaketest*
  • De tijdens de opleiding of cursus opgedane kennis kan direct worden toegepast in de praktijk
  • Na succesvolle afronding ontvangen uw medewerkers bijbehorend (erkend) diploma of certificaat.

 

*AMN-TEST

Deelnemers die een van onze MBO-beroepsopleidingen willen volgen, leggen eerst een AMN-intaketest af. Een AMN-test geeft ons inzicht in de capaciteiten en persoonlijkheid van uw medewerker(s), waarmee het juiste niveau en wijze van begeleiding kan worden vastgesteld. Wat de kans op een succesvolle afronding van de opleiding vergroot!

 

INTERNATIONAAL GERICHT

Techab levert erkende incompany trainingsprogramma’s bij u op locatie. Ons brede aanbod omvat de meest uiteenlopende technische opleidingsvraagstukken, welke zowel Nederlands- als Duits- en Engelstalig kunnen worden toegelicht.

 

FISCALE VOORDELEN & SUBSIDIES

Met de opleidingen van Techab heeft u als werkgever veelal recht op een subsidie of belastingvermindering. Raadpleeg de pagina veelgestelde vragen voor meer informatie. Komt u er niet helemaal uit? Wij adviseren u graag over een optimaal gebruik van alle fiscale voordelen!

 

REFERENTIES

Techab is als technische opleider actief door heel Nederland en heeft gewerkt voor ROC’s en gerenommeerde bedrijven zoals Stork en Defensie. Bekijk een selectie van bedrijven waar Techab succesvol mee samen heeft gewerkt.

Wilt u ook dat uw medewerkers optimaal kunnen presteren? Kies voor een effectieve incompany training van professioneel technisch bedrijfsopleider Techab.

 

MAATWERK OF INCOMPANY TRAINING?

Bij een maatwerktraining staat het toepassen van de kennis binnen uw organisatie centraal. Heeft u interesse in een maatwerk- of incompany training voor uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u graag over de toegevoegde waarde van Techab bedrijfs- en beroepsopleidingen.

Techab. Een leven lang leren.

© 2021 | Techab