(06) 224 13 871 | info@techab.nl

Praktijkgerichte beroepsopleidingen, trainingen & cursussen op maat.

Opleiding Duits voor beginners en gevorderden

We kunnen niet zonder de procestechniek. Levensmiddelen, kleding, geneesmiddelen, plastic en brandstof…je kunt het zo gek niet bedenken of het is afkomstig uit de procesindustrie. Op het gebied van procestechniek en productietechniek biedt Techab volgende beroeps- en bedrijfsopleidingen aan:


Duits voor beginners en gevorderden (Niveau 2)
Duits voor beginners en gevorderden (Niveau 3)


Naast de vereiste basisvaardigheden op het gebied van procestechniek (zoals procesbeheersing, procesonderhoud, veiligheid en milieu) komen er verschillende onderdelen aan bod. Wiskunde, natuurkunde, scheikunde, werktuigbouwkunde… álles om het productieproces veilig, efficiënt en conform milieu-, HACCP- en Arbowetgeving te laten verlopen.

 

BOUW AAN KENNIS, ERVARING & VERTROUWEN
Voor een optimale kwaliteit en veiligheid tijdens het productieproces is kennis en ervaring van groot belang. Verschillende grondstoffen worden tot prachtige eindproducten verwerkt. Bent u actief in de voedings-, kunststof-, textiel- of metaalindustrie? Wilt u de kennis en competenties van uw operators verder ontwikkelen? Bel of mail voor  een afspraak c.q. scholingsadvies op maat.

 

Techab. Technische bedrijfsopleidingen op maat.

 

VERGROOT DE BETROKKENHEID VAN UW MEDEWERKERS
Betrokken, optimaal inzetbare medewerkers. Een essentieel onderdeel van het succes van uw bedrijf. Om hun vaardigheden te (blijven) stimuleren en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied, zijn de juiste vakdiploma’s van het grootste belang.

Techab biedt verschillende mogelijkheden uw personeel (verder) te specialiseren en hun employability te verhogen. Van een eendaagse cursus tot korte trainingstrajecten en een volledige MBO-beroepsopleiding: met een vakdiploma via Techab kunt u voor de dag komen!

 

ERKEND OPLEIDINGSINSTITUUT
De beroepsgerichte opleidingen van Techab bedrijfsopleidingen voldoen aan alle wettelijke eisen die aan ROC’s worden gesteld. Na het succesvol doorlopen van betreffende beroepsopleiding, ontvangen deelnemende medewerkers een landelijk erkend vakdiploma.

 

MEER WETEN?
Bekijk ons complete overzicht technische bedrijfsopleidingen en trainingen. Of neem contact met ons op voor een bedrijfsadvies, geheel op basis van uw opleidingsbehoeften.

Techab bedrijfsopleidingen productietechniek & procestechniek. Dé basis voor een prachtige carrière.

© 2021 | Techab